ŠTA ŠTAMPAMO

Magazini

Suton Print se odavno pozicionirao kao jedna od vodećih štamparija u BiH kada su u pitanju časopisi. Već dugi niz godina štampamo neke od najtiražnijih časopisa u BiH, a i regionu. Naši partneri poput Gracije, Putovanja za dvoje, Turističkog vodiča Naj-Naj, Gusta, Magazina, Košarke, i mnogi drugi  prepoznali su naš kvalitet i profesionalnost.

Katalozi

Suton Print  svojim partnerima nudi kvalitet proizvoda i usluga po konkurentnim cijenama, te ekspeditivnost u isporuci i profesionalan odnos. To su prepoznali naši partneri poput, Cungu, Mil-Popa, France, Kuće Hemije, Konzuma, Binga, CM-a, ali i mnogi drugi kojima radimo akcijske kataloge i letke.

Školski udžbenici

U ovom segmentu proizvodnje Suton Print bilježi rast proizvodnje iz godine u godinu. Lista naših zadovoljnih partnera raste, a među njima su Alfa d.d, Vrijeme, Nam, Zavod za udžbenike Crne Gore i druge izdavačke kuće iz regiona.

Knjige

Bilo da se radi o knjigama ili luksuznim monografijama, Suton Print će Vam olakšati put od ideje do gotovog proizvoda kojeg želite. Naš tim Vam stoji na raspolaganju, te će svojim idejama i sugestijama Vaš proizvod učiniti još boljim!